Само в 7DniBansko.bg

Ужас! Лили се разпада като Майкъл Джексън! Медицината е безсилна

7 Dni Bansko16.06.2017480

Пластичната хирургия капитулира безславно пред Лили Иванова, узна HotArena.

Битката на естрадната прима с ЕГН-то вече е кауза пердута и колкото и да се мъчи да прикрива признаците на своите 81 години, земното притегляне е нейният най-голям кошмар и дори и най-модерният скалпел не може да повдигне увисналото й лице.

Изпълнителката на „Детелини“ е редовен абонат на клиниките за естетически подобрения. Точният брой на операциите на Лили е трудно да бъде установен. Сега обаче е дошло време за обратния ефект на пластиките, а в комбинация с преклонната й възраст става все по-шокиращ.

На тази картинка се натъкнаха папараците на в. „Ретро“. Лили бе дегизирана с черни шапка бомбе и очила, които са едно от оръжията й, които прикриват бръчките. Безбройните инжекции с ботокс, целящи освен да опънат, и да повдигнат увисналите й бузи, изглежда вече са безсилни.

Не така стояли нещата с бюста й. Лили все още залага на ефирни и прозрачни материи, с които гърдите й излизат на показ. Запознати разказват, че наскоро бюстът й претърпял реконструкция и се подложила на операция за повдигане. Той май е единственото нещо по нея, който е запазил вид.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *