Само в 7DniBansko.bg

Фалит! Морален фалит! Това е края на “Нова телевизия”!

7 Dni Bansko08.02.2017470

Все е било уж български телевизии да работят срещу България, ама такова чудо не се е случвало. “Нова телевизия” се забърка в активно мероприятие, което цели да удари по най-богатия български район – Югозапада!

Вчера сайтът на медията лансира в рубриката си “Моята новина” престъпна лъжа, която ако бъде приета за истина, ще нанесе удар за милиони евро на българската икономика.

“В Банско нямаше вода в продължение на 48 часа, след което съобщиха, че ще има режим на водата – по 1 час сутрин и по 1 час вечер. На въпроса ми докога ще бъде така, отговорът беше –  докато си тръгнат хората от Банско”, пише на сайта на “Нова телевизия”.

Автор на “новината” е…Георги Ангелов.Потърсихме най-известния банскалия с това име, човекът който администрира най-голямата група във Фейсбук. “Някой ми е използвал името и е пуснал лъжа и провокация в Нова телевизия. Или е съвпадение на имената или е нарочно. Същото е споделено от пишман еколога Тома Белев в профила му”, категоричен е Георги Ангелов.

На страницата на Белев пък има дискусия как туристите си тръгват, защото няма вода в Банско, което най-вероятно показва откъде е дошла дезинформацията. Дали пък тя не трябва да проработи в полза на курорта на една банкерка, която е известна с това, че “зелените” не я пипат, защото навремето спонсорира бащицата им Прокопи!?

Всъщност това е второстепенен въпрос. По-важният е не трябва ли Прокуратурата да се самосезира, щом зелените олигарси продължават да работят срещу интересите на държавата, удряйки по финансовата и стабилност!?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *