Само в 7DniBansko.bg

Разходилата се чисто-гола в Пловдив е футболно гадже от Ловеч (Снимки и видео +18)

7 Dni Bansko14.06.2017860

Голото момиче, което си направи разходка по пловдивските велоалеи, се оказа от Ловеч. Потребители в мрежата разпознаха девойката, която явно е била на гости под тепетата, съобщава trafficnews.bg

Според тях момичето е имало бурна нощ в известно пловдивско заведение – тя е била във видимо неадекватно състояния, като няколко пъти са я гонили от заведението.

„Въпросното момиче беше в събота вечер в “Плазма градън” и я изгониха на 4-5 пъти, защото беше прекалила с медикаментите. Дори влезе в заведението от страната на тоалетната тихомълком, но пак беше изгонена. Беше взела нещо, само тя си знае какво. Ето го и крайния резултат….”, пишат в мрежата.

Други потребители също са я разпознали. Всички те пишат, че момичето използва доста силни наркотици. Припомняме, че младо момиче шокира шофьори и минувачи по булевард „Източен”, след като се пусна, както майка я е родила.

Момичето съвсем невъзмутимо си вървяло по велоалеята край стадион „Христо Ботев”, а младежи дори са си направили селфи с нея. След това тя е продължила по пътя си, като дори клаксоните на автомобилите не са я смутили.

Други източници пък твърдят, че откакто се разделило с футболист в Ловеч, момичето направо превъртяло и започнало често да се друса.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...