Само в 7DniBansko.bg

Луд! Васил Иванов влетя с пистолет при Венета Райкова и…

7 Dni Bansko13.06.2017370

Аз бях лицето на Нова телевизия. През уикенда Дидие Щосел обяви, че съм се оплаквал от цензура. Аз напуснах по свое желание, от една година насам има невероятна цензура в Нова телевизия. Това заяви пред телевизия БИТ разследващият журналист Васил Иванов.

“Получих предложение за работа от шест места. Жена ми ми каза да си стоя в Нова телевизия и да си взимам заплатата. Чисто получавах около 2500 лева на месец. Но много ме влудява корупцията и получавах много сигнали, затова не можех да търпя да не правя нищо”, обясни той.

“Предлагали са ми по 50 000 лева, за да не излъчвам репортаж, който съм правил. Ако съм взимал всички пари, които са ми предлагани под формата на подкупи, сега щях да съм минал милион”, отсече разследващият журналист.

Васил Иванов влезе в студиото при Венета Райкова с пистолет на гърба. “Имам разрешение за оръжието, което нося. Имам два пистолета. Този, с който съм сега, е Глок 17”, разкри бившият репортер на Нова телевизия.

“Очаквах, че работодателите няма да ме взимат. Получих от шест редакции предложения за работа. Казах си, че не е толкова зле положението. Най-напред имах предложение от Би Ти Ви. Преди две седмици, в рамките на 30 часа, ми се обадиха всички тези хора, които ме каниха на работа и ми казаха, че вече не важат положенията. Двама от тези хора ми казаха, че нареждането е дошло от най-високо ниво и ще им съсипят бизнеса, ако ме вземат на работа”, обяви Васил Иванов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *