Само в 7DniBansko.bg

Абе тези срещу какви пари пеят? Вижте за какво извади 120 000 лева второразрядна чалгаджийка

7 Dni Bansko13.06.2017390

Фолк певицата Соня Немска се вози в чисто ново немско возило.

Блондинката е подновила автопарка си с „Ауди Q5” в бял цвят, съобщи репортер на „Шоу“. Новата придобвика, с която блондинката бръмчи, е на стойност над 120 бона, поне толкова струва чисто ново Audi Q5, което не е поръчково. Не е ясно дали колата се води на името на певицата, дали го е платила в кеш, или го е взела на изплащане.

Най-вероятно е на лизинг, няма как да даде толкова пари наведнъж… Освен ако не й го е купил някой мъж“, коментират запознати.

За разлика от много свои колежки Немска не е избрала номер с повтарящи се цифри, или не й се е давало повече пари за табели, или не просто не иска да бъде лесно запомняна от автоджамбази по улиците.

Тя вече е продала предишния си автомобил „Мерцедес“, а в новата кола най-много обичала да вози 14-годишната си дъщеря Рая.

Колежките на Соня мислят, че бащата на Рая е купил колата. Янко Ваташки – Лудия и Немска имаха бурна връзка. Той лежа няколко години в Централния софийски затвор, но вече е на свобода. Не е ясно дали още са заедно, но ангажиментите около детето си ги поделят.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *