Само в 7DniBansko.bg

Атанас Колев взриви мира: Чуках Мария Илиева, заради това Криско не иска да направим дует

7 Dni Bansko13.06.20171310

Атанас Колев се изправи срещу коварния музикален шоубизнес у нас и въпреки че в новото си парче „Честно и нечестно“ разкри какво се случва в дълбините, продължава да го прави и в интервютата си.

То си е цял един свят – фалшив и измамен. Разочароваха ме толкова много неща, за толкова много ме излъгаха… Това е мръсна работа!“, категоричен е младият изпълнител.

Когато е навлизал в нещата, е бил само на 16 години. Обръщайки се назад, Наско отсича, че не може да повярва колко наивен е бил и колко много хора са се възползвали от тази негова слабост.

Колев не може да отговори на въпроса защо Мария се е обърнала срещу него, след като той е решил да прекратят професионалните си отношения. „Този въпрос на нея трябва да го зададете! Не знам със сигурност какви са мотивите й“, казва варненецът пред „България Днес“.

На запитването как ще коментира слуховете, че Мария му прави мръсно, тъй като той не е откликнал на интимните й желания към него, Наско взриви: „Тя вече е предприела някакви действия в тази посока да ми пречи по пътя на музикалното ми развитие. Само дето аз не съм притеснен! А на интимните желания откликнах, така че сигурно не е заради това“.

На въпроса дали иска да работи още с Криско, Колев отговаря, че ще се радва да запише нещо с рапъра, но вероятността това да се случи е нулева, тъй като Кристиян Талев е заел страната на Мария Илиева в създалата се ситуация.

ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ КРИСКО ЩЕ ОТКРИЕ КОНЦЕРТА НА 22-И ЮЛИ В БАНСКО!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *