Само в 7DniBansko.bg

Май иде сватбата на годината! Щерката на оръжеен бос №1 си падна по янки

7 Dni Bansko13.06.2017490

Милионерската наследница Ели Гигова изглежда най-сетне ще се кротне и ще свие семейно гнездо, шушукат в средите на богатите и известните.

От началото на годината щерката на оръжейния магнат Николай Гигов има връзка с американски джентълмен и най-после е намерила правилния човек, с когото да направи семейство след серия неуспешни връзки с емблематични представители на родния хайлайф, писа „Таблоид“.

Атрактивната брюнетка се запознала с половинката си във Вашингтон. Богатият американецСтивън работи в голяма консултантска компания в столицата на САЩ и бил гост-лектор в Колумбийския университет, където Ели завърши наскоро курс. Симпатягата, десетина години по-възрастен от нашето момиче, бил специалист по сливания на компании. Той първи се заинтересувал от Гигова, когато научил, че идва от далечна България.

Бил изключително впечатлен от разнородната биография на Ели, която за десетина години смени няколко пъти амплоато във всички краища на социалния спектър – от спортна журналистка до част от екипа на евродепутатката Илияна Йотова в Брюксел. Старият ерген Стивън бързо се поддал на чара на нашенката и двамата прекарвали заедно всеки уикенд.

Според близки до богатата наследница именно новата тръпка е основната причина Ели да се засели трайно във Вашингтон. Красавицата още не е запознала кандидат-зетя с фамилията си, но височайшата среща с Николай Гигов вече била планирана за това лято. Красавицата вече на няколко пъти се опита да свие семейно гнездо, но удари на камък по различни причини и бе на път да остане стара мома. Слeд пpoвaлeния cи гoдeж c pecтopaнтьopa Πeтĸo Димитpoв Eли ce зaтвopи и дълго избягвaше дa ce пoявявa в мъжĸa ĸoмпaния. Брюнетката реши дa гo ĸapa бaвнo c мъжeтe и дa нe вдигa мнoгo шyм oĸoлo любoвния cи живoт.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *