Само в 7DniBansko.bg

Предизборна лудост! “Да, България” иска Радо Янков да не стъпва в България!

7 Dni Bansko07.02.2017160

Душманите на българския туризъм, криещи се зад поетичния псевдоним “Зелените”, се обединяват с олигархичната партия на Иво Прокопиев “Да, България”.

Това явно означава, че новото сдружение приема за свои обекти на агресия досегашните цели на “Зелените”, като Банско, стената на границата с Турция, развитието на ски-туризма и т.н.

Припомняме, че благодарение на грантовите “еколози” в България все още няма истинска писта за сноуборд. Точно тези хрантутници на Швейцарска държава блокират приемането на новия устройствен план на Витоша и Пирин, който ще позволи мегазвездата на световния сноуборд Радослав Янков, както и на Сани Жекова да се подготвят в България. И да участват в родни състезания, за радост на стотиците си хиляди фенове. Защото благодарение на този план, може да се изгради трасе за сноуборд, което сега е забранено.

Съюзявайки се със “Зелените”, сбирщайнът на Христо Иванов официално обявява, че ще се бори също срещу присъствието на Радо Янков и Сани Жекова у нас. Освен, ако през 2020 не ни дадат пак старт от Световната купа.

Апропо, само преди няколко дни от на страниците на едни от най-видните дейци на “Да, България” се появиха жлъчни коментари срещу присъствието на Радо и Сани в телевизионния ефир. Ама какво да очакваш от партия, чиито виден член Джасим, Джасам или какъвто беше там, сравни Васил Левски с…лайно!?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *