Само в 7DniBansko.bg

Първо в 7DB: Банскалийката Мария с роля в руски топ-сериал, играе с московския Брад Пит (Снимки)

7 Dni Bansko12.06.2017670

Мария Бистрина вече работи по нов проект в Москва. Този път фотогеничната банскалийка се изяви на снимачната площадка на руския сериал “Дипломат”, който ще бъде излъчван в края на годината по най- известната руска телевизия – 1 канал.

Сериалът е исторически и преразказва събития от Олимпиадата 1980 г. в Москва.

Мария играе ролята на спортистка от българската ни делегация, която тогава завоюва най- много медали от Олимпиада. Главната роля на филма е за известния руски актьор Макар Запорожский (руският Брат Пит), на когото руснаците симпатизират в популярния сериал Метод.

Запорожский е лауреат в “Златен лист” от 2010 г.

Снимките на филма са започнали в началото на май и се предвижда да свършат в края на октомври.

Банскалийката разказва, че е имала възможността да работи с изключителни професионалисти – режисьори, актьори, сценаристи и гримьори. Въпреки тежкият снимачен процес, множеството репетиции и 12 часовите снимки, тя се справя успешно и се надява в бъдеще да продължи да участва в подобни проекти.

“Да бъдеш актьор е изключително сложно – ставаш рано, гримират те, правят ти прическа, повтаряш една сцена десетки пъти, докато не се хареса на режисьора, няма регламентирана почивка. Във всеки момент можеш да чуеш команда “Начало” и трябва да си напълно мобилизиран. Постоянно сменят сценария и репликите в зависимост от ред обстоятелства, но пък това е интересното и динамичното на тази професия”, споделя още Мария.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *