Само в 7DniBansko.bg

Сега ходи обяснявай, че Роналдо не е гей! Вижте какво се случи на португалеца

7 Dni Bansko11.06.2017520

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е станал баща на близнаци в четвъртък, твърди португалския телевизионен канал “SIC”. Според информацията, децата са момче и момиче и имената им са Матео и Ева. Те са били родени от сурогатна майка, а футболистът умишлено пази новината в тайна от света.

От телевизионният канал не уточняват къде се намират двете деца в момента, а също така признават, че не разполагат с техни снимки. Засега няма никаква реакция от страна на Роналдо, която да потвърди или отрече появилата се информация, но все повече медии в страната вече разпространяват новината.

Още през месец март в английските медии се появиха слухове, че Роналдо чака близнаци, като тогава обаче се смяташе, че те ще бъдат две момчета. Тогава се съобщаваше, че сурогатна майка, която се намира на Западния бряг на САЩ, е в напреднала бременност и скоро трябва да роди.

В момента Роналдо има връзка с испанската красавица Джорджина Родригес, като напоследък усилено се говори, че и тя е бременна.

През 2010 година Кристиано шокира света, като обяви, че е станал баща, като и тогава информациите бяха, че детето е от сурогатна майка. Кристиано Роналдо Джуниър в момента е на шест години и е известен още като Кристианиньо.

Футболистът и семейството му до момента не са потвърдили информациите за това дали дедето е от сурогатна майка, въпреки твърденията на бавачката му Карер Мария Мануела Родригес, която впоследствие бе съдена от Роналдо.

Всички тези опити със сурогатни майки, както и непрекъснатите снимки с разголени мъже, пък само засилват съмненията за половата ориентация на великия футболист.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *