Само в 7DniBansko.bg

Изгониха Мариана Попова от скъпарския и дом заради…Левски

7 Dni Bansko11.06.2017670

Бившият мъж на Мариана Попова я е изгонил от дома й и тя се е пренесла в панелка. Това стана ясно в предаването „Черешката на тортата” на Нова тв, в което певицата за първи път показа къде живее с новия си любим – актьора Веселин Плачков.

 

Всички гости в апартамента на влюбената двойка се изказаха с възхита за топлината и уюта в него. Истината обаче е, че обстановката в жилището е много далеч от разкоша, в който Мариана живееше заедно с бившия си мъж Ханес. Италианецът й беше обзавел къща-мечта с огромен мек диван по поръчка, скъпи маси и столове, разкошни завеси и кухня с вградени уреди. Всичко това бе показано преди 4 години отново по Нова – при предишното участие на певицата в „Черешката”. Тогава зрителите видяха как гласовитата брюнетка се разхожда като принцеса в дома си, а мъжът й припка край нея като работлива пчеличка, писа „Уикенд“.

 

Сега нещата не са точно такива с изключение на факта, че очевидно Плачков, известен с прякора си Левски, също гледа Мариана като примадона. Но новият й дом няма почти нищо общо с предишния освен че и в него преобладава бялото с романтични мотиви от цветя и черешки.

 

Самата Мариана по време на снимките вкара в употреба изречения като „Това е моята скромна кухничка в скромен софийски квартал”, като че в опит да се извини, че обстановката не е като преди. С просто око се забелязва почеркът на панелния соц с чупките в коридора и вратите от мукава с фигурално стъкло. По стар български обичай терасата е усвоена и в нея е разположена част от кухненското обзавеждане – готварската печка, шкафчета и др. Личи, че е вложен добър вкус, но уредите са съвсем обикновени и по всяка вероятност всичко е избирано не само по вид, качество и функционалност, но и по най-ниска цена. Масата е на една ръка разстояние от кухненската мивка, диванчето явно не е от скъпите, в кухнята няма завеси, а само щори, а в близост до вратата на хола се вижда да стърчи тръба като от прахосмукачка.

 

Жилището наистина изглежда добре, но явно певицата ясно си дава сметка, че на фона на предишното е меко казано скромно. Затова в предаването уточни, че й е „страшно уютно, топло и приятно тук”. Освен това тя по всякакъв начин се опитва да докаже, че любовта за нея е по-важна от вещите. Вероятно затова в „Черешката” изрично подчерта: „Щастлива съм с това, което имам. То е малко, но е пълно с любов, така че нямам притеснения.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *