Само в 7DniBansko.bg

Няма да повярвате какво поискаха банскалии от кмета Икономов

7 Dni Bansko10.06.2017260

Кметът Георги Икономов използва почивния си ден, за да каже нещо много важно за любимия на банскалии “Бански вестник”.

“Много наши съграждани се обръщат към мен, за да изразят желанието си да увеличим тиража на “Бански вестник”, изданието на Общината. Не може да не ме радва това обстоятелство, защото нашият малък вестник, само осем страници, вече има своята вярна публика…

Той отива при своите читатели всяка седмица в тираж 1500 броя, като 150 от тях остават в София и се разпространяват в държавни ведомства. Средствата за неговото издаване са повече от скромни – плащаме само за печат, хартия и страниране, но засега такава е възможността ни.

Бих се радвал, ако в него намерят място реклами на местния бизнес, за да увеличим както тиража, така и страниците му. Пиша това, за да обясня, че вестник може да се прави не само с много пари, както смятат някои, които не харесват неговата популярност, но и с талант, упоритост и уважение към читателите.

Преди една година вестникът стартира на Великденските празници и това не е случайно, както не е случайна неговата ведрост и закачливото му чувство за хумор. Така той показва, че добри новини винаги има, стига да имаш очи да ги видиш и желание да ги покажеш на хората.

На всички съпричастни с проекта “Бански вестник”, благодаря! На останалите препоръчвам да влязат в неговия ФБ и да се осведомят колко хора го харесват (1079 – б.р.). Една красноречива статистика, която говори, че изданието има смисъл!”, категоричен е Икономов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *