Само в 7DniBansko.bg

Е няма такава простотия! Голям срам с Галена и Преслава, Пайнера в потрес

7 Dni Bansko09.06.2017400

Омразата между Преслава и Галена стана причина да се провали общият им концерт заедно с Фики в Шумен. Мащабното събитие трябваше да се проведе тази събота – 10 юни, и беше рекламирано в продължение на седмици.

Феновете на чалгата пламенно го очакваха, но… изведнъж всичко рухна. Официалната версия на организаторите – концерт няма да има заради прогноза за лошо време в събота, както и по технически причини. Почитатели на кръшния жанр обаче съзряха друга истина и недоволството им рязко ескалира.
Месеци наред бившите най-добри приятелки Преслава и Галена избягват всяка възможност за среща и говорят с омраза за другата. Галена е бясна, че инвестира огромни суми в песни и клипове, а големите награди винаги отиват в лансираната Преслава. И започна невиждана война във фолка.

Проверка на “България Днес” показа, че метеоролозите прогнозират 25 градуса в събота в Шумен, а вероятността за дъжд е… 2 процента. Облачността пък ще е 1%, без никакъв шанс за буря.

“Проблемът е там, че не искат да излязат на една сцена. Женското им его е по-важно от публиката и феновете. Вярно е, че си имат някакви неразбирателства помежду си, но това са техни лични проблеми. Ако бяха толкова големи професионалистки, както се изтъкват във всяко едно интервю, концерт щеше да има. Харесвам и двете, но с тази си постъпка показаха пълно неуважение към своята аудитория”, коментира недоволна почитателка. “Поне като ще лъжете, измислете нещо реално! Нямам думи!”, допълни я друга ревностна фенка на чалгата.

Организаторите обявиха, че всички, закупили билети, могат да ги върнат и да си получат парите обратно, но въпреки това разочарованието сред фенската маса е огромно. Галена и Преслава ще имат втори шанс да се озоват на една и съща сцена на 29 юли, когато във Варна е планиран още по-грандиозен концерт. На стадион “Спартак” трябва да излязат още Анелия, Емилия, ДесиСлава, Теди Александрова, Фики, Галин и Емануела, а за водещ е гласен рапърът Иван Динев-Устата.Изявата наподобява на концерт от лятното турне, което “Пайнер” организираше преди години, но реши да прекрати заради сериозните разходи и постепенно намаляващия интерес през годините.

Всички погледи обаче сега са насочени към Галена и Преслава и дали за втори път ще провалят мащабен концерт, както вероятно се е случило в Шумен.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *