Само в 7DniBansko.bg

Боримиров със сензационен удар на “Герена”! Взима скандирал “К.р за Левски” със Сектор Г

7 Dni Bansko09.06.2017460

Ръководството на Левски води преговори с бившия футболист на ЦСКА и Лудогорец – Емил Гъргоров, твърдят от “Лайфспорт”. Бадема, който за последно носи екипа на Берое, се контузи именно в мач срещу “сините” на “Герена” в края на миналата година, и оттогава не е играл.

Въпреки това Даниел Боримиров и Николай Митов смятат, че Бадема може да им свърши работа, предвид опита и качествата, с които разполага.

Сделка обаче почти сигурно няма да има, тъй като Емо е поискал непосилна за моментните възможности на клуба заплата. Възможно е 36-годишният Гъргоров да завърши кариерата си в тим от чужбина. При положение, че “сините” не удовлетворят сериозните финансови претенции на Бадема.

Визира се, че Гъргоров ще иска възнаграждение над тавана на заплатите, който е въведен в момента в Левски. И според информации за “сините” е максимум 8 000 евро за нови футболисти в тима.

Трансферът ще е меко казано скандален и ще изправи отново публиката срещу клуба. Припомняме, че при една от титлите му с ЦСКА, Емил Гъргоров пя със сектор Г “К.р за Левски”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *