Само в 7DniBansko.bg

Боримиров със сензационен удар на „Герена“! Взима скандирал „К.р за Левски“ със Сектор Г

7 Dni Bansko09.06.2017230

Ръководството на Левски води преговори с бившия футболист на ЦСКА и Лудогорец – Емил Гъргоров, твърдят от „Лайфспорт“. Бадема, който за последно носи екипа на Берое, се контузи именно в мач срещу „сините“ на „Герена“ в края на миналата година, и оттогава не е играл.

Въпреки това Даниел Боримиров и Николай Митов смятат, че Бадема може да им свърши работа, предвид опита и качествата, с които разполага.

Сделка обаче почти сигурно няма да има, тъй като Емо е поискал непосилна за моментните възможности на клуба заплата. Възможно е 36-годишният Гъргоров да завърши кариерата си в тим от чужбина. При положение, че „сините“ не удовлетворят сериозните финансови претенции на Бадема.

Визира се, че Гъргоров ще иска възнаграждение над тавана на заплатите, който е въведен в момента в Левски. И според информации за „сините“ е максимум 8 000 евро за нови футболисти в тима.

Трансферът ще е меко казано скандален и ще изправи отново публиката срещу клуба. Припомняме, че при една от титлите му с ЦСКА, Емил Гъргоров пя със сектор Г „К.р за Левски“.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...