Само в 7DniBansko.bg

Г-н Рагин, до тази сутрин бяхте просто селски чорбаджия! Вече сте повишен в национален идиот

7 Dni Bansko09.06.2017640
„Готов съм да се извиня на всеки български гражданин, който е пострадал от гости в България и от хотели в нашата страна“, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Благой Рагин, който постигна с три думи невероятен ефект – вече цяла България го знае.
След което г-н Рагин, вместо да се радва на трите си дни национално “величие”, заяви, че е било редно той да бъде защитен от водещите на предаването. Рагин  сподели, че е станал спец на тема хакери и тролове и напомни, че е казал, че не трябва да се нападат нормалните шведски туристи заради един лумпен.
Г-н Рагин, само невиждан идиот би нарекъл тролове стотиците хиляди българи, които скочиха срещу думите ви. Не, те не са извадени от контекста, както се гънете. Всички ги чухме, всички разбрахме какво имате предвид. Нищо, че леко селският ви изказ и силно чорбаджийското излъчване се опитаха да ни объркат.
Сигурно са тролове и десетките хиляди шведи, хилядите норвежци, англичани и финландци, които също не спират да коментират случилото се в Слънчев бряг. И искат най-тежко наказание за пияния лумпен. Тях не ги интересува народността му, тях ги интересува да дойдат утре в България и да знаят, че в тази страна има закони.
Докато вас г-н Рагин ви интересува само печалбарството. И троловете…Жалкото е, че покрай това хаквате и туристическия бизнес. Някой може ли да каже защо този шведски общ работник почива в Слънчев бряг за 400 евро ол инклузив в 5-звезден хотел, а за същата услуга на българин му се искат два пъти повече, че и отгоре?
Това е ритник в лицето на българина, не по-малко подсъден от този, който нанесе шведския лумпен!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *