Само в 7DniBansko.bg

$ 2 млн. и Христо Ботев става гей, убит на Вола от ревнив революционер! Хванете този и го набучете

7 Dni Bansko08.06.2017730

Сценаристът и режисьор Максим Генчев разкри нови подробности за соросоидната гавра, която е трябвало да изцапа образа на един от националните ни герои – Христо Ботев. В ефира на телевизия България 24 той сподели потресаващи детайли за гаврата с великия български революционер, която в момента се подготвя и явно се търси режисьор, който да заснеме скандалната лента.

Максим Генчев разказа, че преди няколко дни му се обадил непознато лице, говорещо български с лек акцент, представил се като “Таушанов”. Направил му супер предложение – 2 млн. долара, за да направи филм за Христо Ботев.

“Правя филм за Дънов и деликатно отклоних поканата, въпреки огромния бюджет. Казах му, че искам да направя нещо качествено, а точно сега не мога да отделя необходимото време. Въпросният господин тръгна да ме убеждава, че трябвало да се покаже истинската история на българските революционери. Заявих му, че ще поканя известни историци, свещеници и хора, които познават добре Христо Ботев. Той веднага ме прекъсна и каза, че имали готов сценарий, по който искали да се заснеме филмът. Не можех да предполагам какво ме очаква и приех да ми го изпрати”, разказа Максим Генчев.

Няколко дни по-късно той получил синопсис (резюме на сценарий), който силно го шокирал и отвратил. „Отворих писмото и в него беше синопсисът на ужасната история, която поискаха от мен да напиша за публициста Христо Ботев. Започнах да го чета, но…хааа, това не може да го роди и болен ум! Това е провокация!”, разказа режисьорът Максим Генчев.

След като прочел няколко реда, изхвърлил сценария. Бесен позвънил на “поръчителя”, но не успял да се свърже в този момент с него. Малко по-късно решил да го прочете, за да алармира за гнусната история, с която се готвят да сложат тежко петно върху една от националните ни икони.

„В синопсиса става въпрос, че след като хваща жена си в изневяра (Венета), героят задига всички семейни бижута и офейква за Букурещ, където се отдава на разврат и алкохол. Героят е Христо Ботев! Финалът беше, че Ботев бил убит заради хомосексуална връзка, а защото революционер”, обясни още Генчев.

Във филма трябвало да излезе така, че не Ботев е автор на великите си произведения, а някой си “поет Гарибалдиев”, от който той ги откраднал най-безобразно.

“Това не може да го роди и болен ум! Дело на соросоиди, които не искат да има българска култура, българско образование и история”, категоричен е известният български режисьор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *