Само в 7DniBansko.bg

Егати българина! Кирил си търси мъже, които да чукат жена му, иска и да снима

7 Dni Bansko08.06.20174180

Той се казва Кирил Андреев и е от Плевен. Както описва сам себе си, е „единствен по рода си в цяла България”! Всъщност той е актуален пример за една доста странна обществена тенденция, при която двама души съзнателно си изневеряват, като това им доставя удоволствие.

Откровенията на Кирил могат да се сторят доста шокиращи за мнозина. Но не и за него. Пред “ШОУ” той сподели, че след като се правят съзнателно риалити формати, в който мъже търсят половинките си (пример: „Милионер търси съпруга”, бел. ред), защо един човек да не опита да намери правилния за себе си човек с откровения, пък било то и такива.

„Търся си жена, която да ми изневерява съвсем открито, без да й пука от мнението на хората. На мен това ми харесва и сигурно съм единственият в цяла България, който има смелостта открито да заяви, че иска други мъже да направят децата му”, заявява Андреев, а от разказа му става ясно, че той е съвсем сериозен в желанията си.

„Още през 2015 г. качих видео по този въпрос, наскоро направих и ново. През последните години все повече придобиват популярност сексуални тенденции като Swing (размяна на партньори), и Cuckold фетишите, които в България за много хора са все още табу и рядко се обсъждат открито. Аз обаче успях да се освободя от тези задръжки и намирам идеята да гледам как друг мъж прави секс с жена ми изключително възбуждаща. Затова си търся такава жена и искам да разкажа за себе си с надеждата, че това ще помогне да я намеря, защото повечето жени в България са все още твърде консервативни”, казва Кирил и признава, че харесва и циганки.

„Наистина съм ексцентричен, затова ще стигна по-далеч. Бих се радвал, щом се оженя, жена ми да забременее от друг право пред очите ми! Това даже ми е сексуална мечта, която много искам да се осъществи. Ако оставим настрана, че намирам идеята за наистина гореща, също го искам и по друга причина, защото смятам, че е несправедливо жената да е принудена от обществото да ражда деца само от един мъж. Смятам, че ще е етично спрямо жените, ако имат право на избор. В крайна сметка, ако един мъж обича истински партньорката си, ще обича и децата й, защото са от нея, а не защото са от него. Разбира се, с това трябва да се внимава и изборът на биологични бащи да е правилен, за да не вземат един ден да имат претенции. Ако всичко се направи, както трябва, всичко би било наред, стига само всичките ни деца да са от различни мъже, защото иначе бих се чувствал пренебрегнат.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *