Само в 7DniBansko.bg

Сияещата Мария: Личи си кога се прави секс за пари и кога по любов

7 Dni Bansko07.06.2017360

Певицата Мария бе гост на Гала в „На кафе“ и учудващо на всички недоброжелатели, които сипят змии и гущери по неин адрес около раздялата й с Християн, тя е преборила негативната енергия и се появи на екран по-сияеща от щастие и по-красива от всякога. Може би защото този път секса е за кеф, а не за пари.

Причината за това е нова тръпка, която топ певицата на „Пайнер“ в момента изживява. Споделя, че е имала нужда нещо подобно да й се случи. Именно новият човек в живота й й я мотивира да разцъфва и да се усмихва възможно най-широко.

Мария поясни, че не Гущеров е този, който е подал документите за развод, както медиите пишат. Призна, че все още не са разведени, но се надява това да стане съвсем скоро. Тя е човек, на когото не му липсва смелост, и след като е видяла, че връзката им се изчерпва, е сложила край.

Пояснява, че когато е взела решение за раздяла, в отношенията им не е имало замесен трети човек. Пожела на Гущеров от цялото си сърце щастие и всичко най-добро.

Колкото до дъщеря й Марая, въпреки че расте с бързи обороти, тя ще си остане най-важния човек за певицата и винаги ще й е на пиедестал.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *