Само в 7DniBansko.bg

Не е луд! Вижте срещу какви пари Ванката разрешава да го правят на шут при Слави

7 Dni Bansko05.06.20171570

В края на телевизионния сезон личният асистент на Слави Трифонов – Иван Атанасов, по-известен като Ванката, е получил изненадващо увеличение на заплатата. Фъфлещият мъжага е установил, че фишът му е набъбнал с около 200 лв., при това без да е преговарял за нови условия с работодателя си. Така парите, които прибира на месец, са скочили до 2500 лв.

Краси Радков удари рамо на Ванката в едно от последните издания на шоуто, котато не спря да “опява” на Дългия да му вдигне заплатата. Учиндолецът явно е надал ухо и след изнудването в ефир е решил да даде повече пари на Атанасов, който е момче за всичко в неговото шоу. Нпоследък Радков дори си прави гагара с него, влизайки в образа на Ванката.

Въпреки подигравките Атанасов явно е сред любимците на Дългия и получава внимание, на което не се радват дори сценаристите. Първоначално Иван Атанасов започна работа в телевизионното шоу с минимална заплата. Трифонов буквално го измъкна от мизерията преди десетина години, когато го взе под крилото си.

Ванката нямаше големи умения, дори заекваше, затова в началото шоуменът го ползваше като момче за всичко зад кулисите. После обаче го облеме прилично и често му даваше малки комедийни задачи. Заради лоялността му Дългия на няколко пъти му увеличаваше заплатата, пише столичен таблоид.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *