Само в 7DniBansko.bg

Преслава свали задръжките, натиска се по сепарета в Слънчев бряг

7Dni Bansko04.06.20171580

Фолкдивата Преслава има нова любов, научи  БЛИЦ.

Едрогърдата певица вчера буквално е взривила известен клуб в Слънчев бряг, след като е започнала горещо да се целува и натиска с известния бизнесмен Павел Лазаров. Порно сцените са се разиграли на едно от сепаретата в заведението пред слисаните посетители. За тази звезда афера се шушукаше упорито в светските среди в последните дни, но сега Преслава почти официално призна, че има ново гадже.

Не е ясно дали свалката между двамата после не се е пренесла и в някои от хотелите на морския курорт. Бизнесменът Павел е известна фигура в общественото пространство. Не е тайна, че Лазаров е доста заможен, едно от возилата в гаража му е Бентли. Преди време той мачкаше чаршафите с плеймейтката Мария Цветкова, която пък е бивша жена на един от най-богатите българи Динко Динев.

Павел е и експоловинка и на Златка Райкова – известна още като Русата Златка. Двамата бяха заедно няколко години. Павел беше толкова влюбен в плеймейтката, че изостави бременната си съпруга Емилия. След като се разделиха със Златка, той се върна при жена си. Отношенията им обаче не са продължили дълго, като отново се намесва плеймейтка. След толкова много завоевания явно Павел е решил да се пренасочи от модели на певици.

Преслава пък бе спрягана с различни имена от родния елит, но всичко остана само слух. Последната й връзка бе с бизнесмена Георги Станоев – Бирмата. Отношенията им преминаваха от бурна любов и целувки до кютек, юмруци и много ревност. Раздялата им бе очаквана. Бирмата обаче бързо се окопити и се прехвърли на колежка на гласовитата пайнерка – Алисия, докато Преслава дълго време официално бе сама. Е, явно вече е хваната в крачка, а в леглото й се подвизава нов богаташ – Павел Лазаров. Как ще се развият отношенията им, предстои да разберем.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *