Само в 7DniBansko.bg

Още един от екипа на Слави стана мутра! Вижте какво направи на пъпа на София

7 Dni Bansko04.06.2017490

За да не остане по-назад от шефа си Слави Трифонов, беквокалистът на „Ку-ку бенд” Борис Солтарийски също ходи на работа със скъп роувър. Певецът се придвижва от вкъщи до Би Ти Ви с „Порше Кайен”.

„Взе се за голяма работа – идва с джипа и се държи като мутра. През зимата дори се счепка с охранител на служебния паркинг на телевизията и го напсува, само защото онзи му каза, че трябва да си премести колата”,коментират труженици на частната национална медия.

Брадясъл и намръщен, онзи ден Солтарийски отново пристигна за снимките на вечерното шоу със скъпарското порше. Той остави вдъсехода до таратайката на Ванката – реквизитора на Слави,след което намръщен се отправи към студийния комплекс, отпивайки на едри глътки минерална вода. Видът на Борис бе като на махмурлия след тежка купонджийска нощ.

Луксозното „Порше Кайен” е притежание на съпругата на беквокалиста – Аделина, от 3 години. Автомобилът за 200 бона бе подаръкът, който Дългия направи на красавицата по случай раждането на дъщеричката й, пише “Уикенд”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *