Само в 7DniBansko.bg

Предател! Майкъла се наведе на Боби, защити и Левски за доносите срещу ЦСКА

7 Dni Bansko03.06.2017420

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев, се хвърли да брани душманите на отбора от БФС и доносниците от “Подуяне”. Както е известно със съдействието на Борислав Михайлов и писанията от “Герена” ЦСКА бе изхвърлен от евротурнирите.

“Не се заблуждавайте да търсите някакви вини. Защото чувам, че Футболният съюз бил виновен. В кое е виновен? Че се създава нов клуб, който си има правила. Те са пуснали документи дали може ЦСКА да участва по-рано в турнирите – отговорът е – не може. Толкова. Говорят, че някой писал доклади, работи, несериозни неща са това. Това са тези на запалянковци и на хора, които нямат понятие от правилата на нормалните страни, или на ФИФА и УЕФА. ЦСКА върви добре новият клуб. След като държавата го е приела този клуб и държавата може да опрости 20 милиона задължения – значи какво повече трябва да се коментира. Ние сме в една общност в тази държава и Футболният съюз е, и новият ЦСКА, и старият, който фалира на 9-и септември”, разсъждава Майкъла, който е постоянно на маса с един от сатрапите на “армейците” – Емил Костадинов, и сигурно за това пази гърба на члена на Изпълкома.

Припомняме, че точно той зимата твърдеше обратното, както и самото БФС – че започва напълно ново първенство, нов формат, в който е невъзможно да се наследят и правилата за отседналост на отборите. Мотив, с който в евротурнирите бяха допуснати и Лудогорец, и Ботев Пловдив.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *