Само в 7DniBansko.bg

След като отърва съда от бащата на Богданска, Петканов вкара в леглото си любимката на България

7Dni Bansko02.06.20171540

Манекенката Александра Богданска най-сетне намери сили да прости на бившия си приятел Даниел Петканов, който се раздели с нея по особено унизителен начин, като я злепостави публично.

Тя твърди, че драматичната история вече е зад гърба й и предпочита да не се връща към нея. „Гневът е лош съветник. Аз със сигурност не съм злопаметна и явно умея да прощавам”, споделя хубавицата от Благоевград, пише „Таблоид“.

Тя не крие, че първоначално изпитвала силна омраза към бившия си. Седмици наред била д жестока депресия, в един момент се сринала и постъпила в болница. Отслабнала с 8 килограма и не била сигурна, че ще оцелее.

„Меко казано е, че го мразех – чудех се как съм имала нещо общо с толкова жесток човек, в мислите си му желаех всичко най-лошо”, казва Александра. След като се възстановила от ужаса, простила на Даниел. Опитала се да потърси вината в себе си и да разбере какво точно я е докарало до това положение, кое е отключило страшната омраза от страна на Петканов.

Близките й я съветвали да съди Даниел заради психически тормоз, който упражнил върху нея, но тя преценила, че е най-удачно да забрави за случая и да загърби негативните чувства. Баща й Милан Богдански, който е общински съветник от БСП в Благоевград, бил най-възмутен от поведението на Петканов, ала дъщеря му успяла да го убеди, че е по-добре да не стигат до съд.

В момента тя е щастлива с новия си приятел – италианеца Макс. Именно заради него моделката се раздели с Даниел, който открил няколко пикантни съобщения и снимки в телефона й, и полудял от ревност. Наранен от изневярата на хубавицата, Петканов изтипоса компроматите във фейсбук профила си и заяви, че изгората му е лека жена, нямаща срам да продава тялото си за пари.

Даниел Петканов също има нова жена до себе си. Настоящата половинка на скандалния репортер е олимпийската медалистка в художествената гимнастика Цветелина Найденова. За любимката на държавата се говори, че винаги си е падала по лоши момчета, а сред гаджетата й се нареждат имената на рапъра Maрсо и на ММА-боеца Любомир Симеонов – Чука.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *