Само в 7DniBansko.bg

Хлапе се отрече от майка си, защото и видя циците на Мис Силикон! И още идиотии от надпреварата (+20)

7 Dni Bansko02.06.20174170

Джулиана Гани, която имаше претенции да притежава най-големите силиконови гърди в страната, пасти да яде! Миската бе свалена от трона си на снощния конкурс за силиконови красавици, който за пръв път от осем години се проведе в София.

Край един от столичните ВИП-басеини се събраха стотици любители на красотата и силиконовите извращения. След оспорвани три тура се стигна и до топлес-шоу, в което някои от претендентките за титлата захвърлиха всякакви задръжки и нажежиха атмосферата със силиконовите си форми.

Сред участничките обаче изпъкна 32-годишната Надежда Николова. С бюста си, масажистката от Костинброд “избоде” очите на скупчените край басейна сеирджии, които гледаха и не вярваха на очите си.

Жената пък само два дни по-рано при гостуването си на Милен Цветков направо счупи глупомера. Тя разкри, че с е сложила силикона, за да се хвали новото и гадже с него. Освен това тя призна, че има 13-годишен син, който като разбрал какви смята да ги върши майка му, само отсякъл: Ти си ненормална!

Циците-великани обаче не бяха оценени от журито, което тази година бе само от дами и те присъдиха короната на 21-годишната софиянка Виктория Петрова.

Победителката е студентка, учи мода и иска да стане дизайнер. Има 850 кубика силикон, който спечели само преди половин година от друг конкурс за красота. Голямата си награда, операция за поставяне на импланти, обаче миската няма да използва за себе си, а ще дари на жена в нужда.

Първа подгласничка на победителката и лице на кампанията на конкурса, “Аз съм красива”, стана 21 годишната Вероника Никифорова. 1000-кубиковата студентка по право в Благоевградския университет иска да стане нотариус.

Третото място и титлата “Мис Силикон Естетик” отиде при Снежанка Петрова. Трите момичета се включват в благотворителната инициатива на конкурса, дарявайки наградите си във фонда на каузата.

Снимки: ПИК

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *