Само в 7DniBansko.bg

Столичният ВИП се разтресе от тази новина! Какво се случва с Деян Донков?

7 Dni Bansko01.06.2017500

Вече няколко месеца безименният пръст на актрисата Радина Кърджилова е зает с мистериозна халка. Звездата от „Стъклен дом” и „Фамилията” е сложила пръстен, с който намеква, че е омъжена жена, макар двамата с партньора й Деян Донков да не са си казали официално „Да”, узна HotArena.

Бижуто обаче носи за тях стойността на брак, понеже си го разменили заедно с клетви за вечна вярност.

На пръв поглед пръстена на Радина с нищо не се различава от сватбените. Халката е от бяло злато и е с напълно изчистен дизайн. По нея няма никакви инкрустации и камъни, по желание на актрисата, която винаги си е падала по семплата стилистика и е страняла от всякакви прояви на претрупаност, пише „Уикенд“.

Абсолютно същото бижу на пръста си носи и мъжа до Радина – актьора Деян Донков. Той избрал халката му да стои на средния му пръст и с това избягва всякакви въпроси за нейния произход. Тя обаче е със същото значение, като това на майката на сина му – на вечна любов и отдаденост.

Самите клетви двамата си казали, след като станали родители. Тогава започнали да носят пръстените си и да предизвикват въпросите дали не са променили случайно семейния си статут. Поне формално обаче той си бил същия и не се очертавало скоро актрисата да сменя фамилията си.

Това не е първият път, в който актрисата си разменя пръстен, с някой от мъжете в живота си. Преди десетина година тя направи същото със сина на актьора Иван Иванов – Стефан (Wosh MC). Тогава в Созопол по залез, двамата решили да се венчаят пред морето и да станат съпрузи, макар и без легитимен брак. След това двамата бяха гаджета около 8 лета, преди да се разделят след доста жесток скандал.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *