Само в 7DniBansko.bg

Каква жена! Мутафова с ботокс на 95

7Dni Bansko01.06.2017250

Примата на Сатиричния театър Стоянка Мутафова, която през февруари навърши достолепните 95 години, доказа, че за суетата възраст няма. Напоследък Госпожа стихийно бедствие изглежда доста подмладена, направо неестествено.

Драстичната промяна във визията на възрастната актриса е очебийна. Макар че гони 100-те, по лицето на Мутафова няма нито една бръчка, а кожата й е идеално гладка досущ като на 50-годишна дама. Многобройните пигментирани петна по лицето й също са изчезнали като с магическа пръчка, пише „Уикенд“.

Заслуга за младежкия вид на Стоянка имал столичен пластичен хирург, който подмладил актрисата с филъри и ботокс. Да се подложи на процедурите я убедила нейната 59-годишна щерка Муки. След като първа прибягнала до услугите на пластичната хирургия и видяла ефекта от инжектирането на хиалуроновата киселина и ботокса, Мутафова се престрашила и тя да се разкраси.

Тези процедури не са опасни. Можеш и на 120 да си ги правиш, ако доживееш. Това не се води пластична операция, а козметична интервенция”, коментират медици.

За никого в арт гилдията не е тайна суетния нрав на комичката. Стоянка никога не излизала от вкъщи неглиже и без червило. Макар че заради напредването на егенето Мутафова все по-трудно се придвижвала, многобройните си театрални участия и турнета я принудили да опъне бръчки, за да намали драстично следите на времето върху лицето си.

 

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...