Само в 7DniBansko.bg

Раздялата с Лудия репортер донесе крупни суми на Богданска

7Dni Bansko01.06.2017550

Златният пръст на Алекс Богданска направо я позлати. Бившата изгора на Лудия репортер трупа пачки на килограм.

След като преди година бившето й гадже я издъни пред цяла България, как лапа пръста на италиански милионер и я унижи публично, моделката бързо превърна резила в златна мина.

Златният пръст буквално я направи милионерка, а автоиронията й помогна да се справи с всички хули, които й се струпаха на главата.

Сега тя е най-търсеното рекламно лице и не може да се оплаче от липса на оферти. Сред предложенията са реклами за почивки, бързи кредити, пътувания и милион други неща.

Нейни приятели издават, че само за две от най-крупните реклами, които е заснела, Алекс си е докарала над 50 бона. И това е само капка в морето, след като проби и на световния моден подиум.

Манекенката е канена за ревюта в Монако, Италия, Германия, Белгия, Франция, нейни рекламни плакати красят цяла Азия, а тя се кани да завладее и Америка. Покрай всички тези успехи, не е изненадващо, че почти не се задържа у нас.

Що се отнася до бившето й гадже Даниел Петканов, Лудия репортер също доста спечели от скандала помежду им. След като показа снимките, на които Александра хапе пръста на италианеца Макс, той се уреди с немалко предложения за реклами, пише “България днес”.

Слуховете носят, че макар двамата да не са в приятелски отношения след раздялата, определено са доволни от резултата. А скандалът им даде възможност да натрупат не само популярност, но и солидни приходи.

В момента хубавата Александра се намира в отворена връзка с италианеца Макс. На красавицата един мъж по принцип не й стига, а с новите си ангажименти е спокойна, че няма да й се налага да си ляга с богати чичковци, за да е осигурена.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...