Само в 7DniBansko.bg

Ето я най-красивата жена на Балканите! Няма да повярвате от кой български град е (Снимки +16)

7 Dni Bansko31.05.2017760

Неделина Димитрова е най-красивата жена на Балканите за тази година. Чаровницата от Чирпан, която от години живее под тепетата, представи страната ни на конкурса Miss Summer World 2017 в Албания.

В конкуренция с дългокраки хубавици от целия свят нашето момиче шашна жури и публика и спечели приза Miss Balkan.

Конкурсът се проведе в няколко тура. Дамите се представиха с национални носии, дефилираха по бански и официални тоалети, а също така всяка от тях демонстрира своя уникален талант.

Неделина успя да впечатли всички с ръченица и право хоро и печели и наградата за най-добър талант.

“Беше много интересно. В продължение на пет дни репетирахме за конкурса, снимахме фотосесии на брега на морето. Същевременно обиколихме няколко града в Албания и навсякъде имахме срещи с кметовете. Приеха ни много мило”, разказва Неделина.

Не минало и без инфарктни ситуации. Часове преди да излезе на подиума, се оказало, че няма носия. “Човекът, който трябваше да я донесе, ни излъга. Наложи се в последния момент да търсим друга в Албания. Но в крайна сметка успях да се представя добре”, спомня си Димитрова.

Сега Неделина заляга над учебниците. В момента красавицата учи строителство на сгради и съоръжения в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София и  предстоят изпити.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *