Само в 7DniBansko.bg

СКАНДАЛНО! На златен трон и с уиски за 1300лв., така празнува Цар Киро (ВИДЕО)

7Dni Bansko31.05.2017870

Царски купон е вдигнал Кирил Рашков-Цар Киро навръх 24 май. Самообявилият се за лидер на ромите в България чукна 75 години и в чест на юбилея си събра родата в дома си, научи ПИК.

С разточителното тържество, на което се е разливал марков алкохол, се похвали синът на юбиляра – Принц Ангел. “Моят баща навършва 75. Благодаря и се моля на Бог да му даде още дълги години живот”, написа ромският наследник в личния си профил във Фейсбук, като не се сдържа да покаже кадри и видео от семейното тържество.

Публикациите му са без посочена локация и не става ясно къде точно се е вихрел купонът, но по всяка вероятност дестинацията е Пловдив. Предполага се, че юбилеят на Цар Киро е разтърсил мраморната сграда на ул. “Света гора” №4, където се знае, че е последната му адресна регистрация.

Миналата година Рашкови се разположиха на последния етаж в 5-етажната постройка, която първо бе построена от тях за хотел, след което смениха функционално й предназначение за жилищна сграда. На видеото, което Принц Ангел сподели, се виждат огромните панорамни прозорци, каквито има и въпросното здание. За партито в пентхауса е бил нает и ромски оркестър, около който Ангел Рашков върти мазни кючеци.

Оказа се, че емблематичният златен трон на Цар Киро, все още е негово притежание. На снимките от рождения си ден Рашков свойски се е разположил на кичозната мебел, която уж бе обявена за продан на търг заради неплатените данъци на фамилията към община Пловдив в размер на над 66 хил. лева. Любимото кресло на ромския богаташ е с орнаменти от дърво, боядисани със златиста боя, но според самия него покритието на орнаментите е от чисто злато. Рашков обичаше да позира пред седиите, разположен на своя трон.

Важно е да се отбележи каква е била предпочитаната напитка от рожденика и сина му за празника. Рашкови са черпели гостите с 25-годишно малцово уиски “Мортлах”, половин литър от което струва… 1300 лв!!!

Весели моменти – от семейния ни празник…

Публикувахте от Принц Ангел Рашков в 26 май 2017 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *