Само в 7DniBansko.bg

Шерцингер се пропи заради Гришо

7Dni Bansko31.05.2017250

Никол Шерцингер изпаднала в огромна депресия след раздялата с Гридор Димитров. Двамата са се разделили още преди месец и половина, но новината съвсем скоро стана публична и излезе в медиите наяве, информираха от ШОУ.

Красивата американка не можела да повярва, че двамата не са заедно. Просто в един момент Гришо спрял да я търси. Тя се скъсвала да му звъни и да прави опити да се свърже с него – както по телефона, така и в социалната мрежа чрез скайп, Фейсбук и Инстаграм. Резултатът обаче бил нулев. Накрая, след триста напъни, Григор и вдигнал. Казал и, че тези  неща не се обсъждат по телефона и хванал първия самолет за Лондон, където Шерцингер го очаквала. Там, на четири очи, Гришо и признал, че повече не иска да бъдат заедно и че желанието му е да се разделят. Така и направили в крайна сметка, въпреки че американката не можела да повярва на очите  и на ушите си какво се случва.

„Никол много го обича. Тя искаше дете от него, когато любовта между тях пламтеше с пълна сила. Иска и сега, но няма как желанието й да се сбъдне”, твърдят запознати.

Американската певица желаела да започне нов живот. Да има дете от Григор и двамата да заживеят щастливо. Била готова да сложи край на безкрайните купони и да си седне най-после на задните части. Единственото, което можело да я накара да се промени изцяло, било детето.
След като обаче Гришо и бил дузпата, Никол се върнала в по-младите си години, когато чашката бе неин спътник всяка вечер. Тя се пропила отново, събирайки се поне два или три пъти в седмицата със свои приятелки и приятели.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *