Само в 7DniBansko.bg

Наградите на БГ радио предварително нагласени! Вижте кои ще грабнат статуетки

7Dni Bansko30.05.2017300

Почитателите са объркани, тъй като едни и същи изпълнители са номинирани в няколко категории. Оказа се, че млади певци, опитващи се да пробият през последните години, не са успели да се докопат до нито една категория, освен насила лансираните в медиите до скука познати лица.

Най-силно впечатление прави, че младата тийнидолка Дара присъства в цели пет категории. Между тях са за дебют и изпълнителка на годината, които според меломаните взаимно се изключват. Гери-Никол, Криско, Павел и Венци Венц, както и Графа, са другите имена, които фигурират в повече от една категория.

Това поражда слухове, че наградите се раздават между приятели и в крайна сметка всеки ще си тръгне със статуетка, докато много млади изпълнители ще останат с пръст в уста.

Криско се бори с Миро, Графа, Кристиан Костов и Вензи за Изпълнител на годината, но най-вероятно рапърът ще грабне приза, пише „България днес“.

В категория Изпълнителки на годината освен Дара, ще се борят Михаела Филева, Михаела Маринова, Поли Генова, Гери-Никол. Миналата година Гери заяви, че тези награди са нагласени, тъй като тя не спечели нищо, но на 16 юни в Благоевград, където ще е връчването на статуетките, ще проследим дали ще се размине и този път.

Според в-к телеграф, макар наградата да няма парична стойност, то победителят в най-важната категория ще има самочувствието да си вдигне хонорара за клубни участия с поне още 1000 лева, така че не може да се омаловажава смисълът на надпреварата на БГ радио.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *