Само в 7DniBansko.bg

Фолк певица жестоко пребита в дискотека! Ужасяващ разказ от очевидци…

7Dni Bansko30.05.2017770

Фолкпевицата Дебора, бе жестоко пребита от приятеля си. Случката се е разиграла в дискотека в Перник.

По незнайни причини приятелят и откачил и започнал да налага певицата. Хванал Дебора за косата и я влачил по пода, ритал я в главата и корема. Спасили я охранителите, които реагирали светкавично и изхвърлили бияча навън като куче.

Съседи на Дебора в столичния квартал „Красно село“ разказват, че такива сцени са ежедневие за двойката. „Не можете да си представите какви крясъци се чуват от апартамента й, когато дойде този човек. Става меле, виждали сме следи от кръв по асансьора. Тя го обича щом позволява всичко това“, разказват съседи пред в. ШОУ.

Никой обаче не знае името на бияча. Знае се само, че има собствен бизнес и пари. Пред блока на Дебора спирал с лъскав джип, чиято стойност е приблизително 100 бона. Познати на Дебора докладваха, че тя често се явява пред тях със синини и ожулвания. Оправдавала се, че падала по стъпалата или се удряла в холната масичка. Досега певицата не е подавала жалба в полицията. Явно и този път е решила да си затвори очите и да прости физическия тормоз, на който е подложена от въпросния бизнесмен.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *