Само в 7DniBansko.bg

Арабски шеф обижда български работници: Мързеливи сте и миришете лошо! Няма да повярвате какво му се случи

7Dni Bansko29.05.2017440

Идиот, шибаняк, госпожички, 15-годишни момиченца. Това са само част от обидите, отправени към екип от българи, работещи в канадска фирма у нас.

Шефът им, който е арабин, отнесе глоба от мизерните за такова провинение 1000 лева заради лошо отношение. Това съобщиха от Комисията по дискриминацията, която е наложила наказанието, цитирана от “Телеграф”.

“Всички българи са мързели. Никоя националност не мирише така лошо, както българите. Всички българи постоянно боледуват и не знаят как да се лекуват”, става ясно от жалбата, която е подадена .

“Пиете витамин Ц и после се чудите защо постоянно боледувате. Ние в Канада имаме много по-сериозни лекарства и изобщо не боледуваме, нареждал шефът.

Съжалявал, че не са от Северна Америка, не знаят как се работи там, където реално се случвали истинските неща и били истинските хора. Скандалният пример не е единствен случаи за лошо отношение от страна на чужденците към наши работници. Жалбите от българи, работещи у нас във филиали на чужди фирми или дружества, където техен пряк началник е чужденец, зачестяват, отчитат от Комисията по дискриминация.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *