Само в 7DniBansko.bg

Честният Киро Японеца изведнъж се уплаши за живота си: Седя на една пейка с хора, дето ме гръмнаха в главата

7Dni Bansko29.05.2017180

“Притеснен съм за моя живот! Животът ми е застрашен, защото обвиняемите са на свобода. Не само, че са свободни, но и с тях стоим на една скамейка в съдебната зала.” заяви Киро Японеца пред Блиц.

“Възмутен съм от факта, че Йоско и останалите петима от групата му продължават да са на свобода. В България бяха извършени 150 показни убийства, но нито едно от тях не е разкрито! Зная и кой поръча моето убийство.” продължава Киро.

Интересното е, че само преди седмица той се обяви за легален бизнесмен, който няма неприятели, срещу него не са извършвани покушения и всичко му е законно.

Припомняме, че на 12 юни 2003 г. Кирил Киров бе прострелян на ул. “Добротич“ в столицата. По мерцедеса, в който се вози, бяха изстреляни 5 куршума от преминаващ покрай него мотоциклет. Обвиняеми бяха Йосиф Йосифов- Йоско и ръководената от него група за мокри поръчки.

Йоско от Костинброд получи 17-годишна присъда от специализирания наказателен съд, но в последствие се сдоби с мярка  „задържане под страна“, но той така или иначе продължава да е в неизвестност.