Само в 7DniBansko.bg

Потрес! Дъртата майка Елена Йончева си заряза детето

7 Dni Bansko28.05.2017540

53-годишната Елена Йончева дълги години копнееше да забременее, но ето че когато се сдоби със син, има много по-важни неща за вършене от това да се занимава с него.

Вместо да обръща внимание на детето си и да се посвети на майчинството, настоящата червена депутатка и бивша репортерка се юрна да гради политическа кариера, зарязвайки невръстното хлапе на грижите на баби и детегледачки.

Още преди да роди, Елена била убедена, че няма да се заседи дълго вкъщи. Тя не се виждала като кротка майка, дундуркаща бебето си до 2-годишна възраст, а планирала във възможно най-кратък срок да се захване с куп проекти. Когато Корнелия Нинова я поканила да стане част от листата на БСП в Хасково, бившата журналистка дори не се поколебала и бързо обикнала новото си политическо амплоа.

Покрай грижите за новороденото, смяната на памперсите и бърсането на бебешкото дупе, Йончева приела предизвикателството като глътка свеж въздух и нямала търпение да хукне по предизборни дела. Малкият Теодор пък почти веднага бил поверен на свекърва й, тъй като баща му Пламен също бил ангажиран и нямал време за сина си.

„Работата му като архитект е свързана с много пътувания в страната и чужбина. Откакто Елена е в парламента, почти не се виждат. Детето го отглеждат бабите и няколко детегледачки”, издават хора от обкръжението на семейството.

Йончева копнееше да се сдобие с рожба, но както се оказа – детето не успя да измести кариерата от почетната стълбица на приоритетите в нейния живот

Покрай работохолизма й страдали и отношенията й с Пламен, защото двамата почти не се засичали в общия им дом, а когато това се случвало – дори не разговаряли. Близките им вече се притеснявали, че може да се разделят така внезапно, както и се събраха.

Доскоро Йончева не можеше да нахвали мъжа си, но напоследък му обръщала все по-малко внимание. В началото на връзката им тя била запленена от неговата енергия и от бохемския му вид, но сега не се вълнувала чак толкова от него и открито го пренебрегвала, предават от Уикенд.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *