Само в 7DniBansko.bg

Изненада! Нова спира “Ние, нашите и вашите”, причината е…

7Dni Bansko28.05.20171011

Нова тв най-вероятно ще спре комедийния сериал „Ние, нашите и вашите”  от следващия сезон. Въпреки че поредицата е свежа, забавна и създадена по всички златни правила в жанра, тя се оказа дупка в рейтинга на медията и едва ли ще има втори сезон.

Историята на колоритното семейство Иванови тръгна обещаващо в ефира на Нова, но много скоро гледаемостта й се срина. Предаванията на Би Ти Ви „Смени жената” и „Бригада Нов дом” се оказаха много по-интересни за масовата публика и събират в пъти повече зрителите в сравнение с българския комедиен сериал, твърдят източници на „ Уикенд”.

Едва ли някой е очаквал подобен плачевен резултат, защото режисьорът Димитър Гочев заложи на хитови актьори като Елена Петрова, Краси Ранков, Стефка Янорова и Кирил Ефремов, като добави и тийнейджърска нишка, която да хване детската и младежката аудитория. С надежда да спечели най-младите той вкара в сериала и тийн-идоли като Дара, Дичо и влогърката Мона, позната  от „Революция Z”, която между другото е нещо като негова снаха – гадже на сина му.

От Нова тв не са съобщили официално, че сериалът спира, оставяйки си  отворена вратичка за евентуално продължение. Бе обявено обаче, че се заснемат „последните епизоди на романтичната комедия”, което означава, че втори сезон поне засега не се планира.

Говори се, че на голяма част  от актьорите работата по сериала изобщо няма да им липсва. Той бе подготвен много бързо, а екипът през цялото време е работел под зверско напрежение.

коментар

  • Стефани

    29.05.2017 at 19:06

    И защо трябва да го спира това е един забавен филм мога да кажа , че този филм е много по интересен примерно от смени жената кво само глупости там ще помоля продуцентите да не го спират няма да си заслужава или поне да го пуснат в Nova Play за тези които искат да го гледат поляни може и по един епизод на седмица на да го дават моляви

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *