Само в 7DniBansko.bg

Илиана Раева сензационно разкри за здравословен проблем, който я “срещнал” с Господ

7Dni Bansko28.05.2017360

Преживях тежки моменти в годините между 33 и 35, проблемът беше здравословен, но успях да го преодолея. Тогава като че ли Господ ми каза: било каквото било, продължавай напред. Това разкри пред Нова телевизия Илиана Раева.

„Имам страхотно его, това ми помага в живота. Затова харесвам успелите хора, ярките характери и се стремя да бъда такъв характер”, каза бившата гимнастичка. Тя призна, че е била суетна като гимнастичка, но и сега е такава. „Всяка награда за мен е едно голямо щастие, играех за България и за треньорката си Нешка Робева”, казва още Илиана.

„С Нешка сме различни като характери, но сме еднакви в работата си в залата. Никога не съм я нападала, винаги тя първа ме е атакувала. Но запазих доброто си чувство, имам усещането, че тези спорове и сдобрявания са като една любов”, смята Раева.

Според нея, случилото се нещастие с Цвети е било тест за нея, за хората около нея, за момичетата от ансамбъла и за журналистите. „Първото, което почувствах, когато разбрах за нещастието с нея, беше шок. Говорих дълго с момичетата, но не помня нищо”, допълни Илиана Раева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *