Само в 7DniBansko.bg

Няма да повярвате къде братът на Рачков произвежда дрога! НСБОП го спипаха там

7 Dni Bansko28.05.2017540
Спипаният с амфетамин Петър вреден в „Напоителни системи” – Бургас, ползва Помпената станция за нарколаборатория.

Петър Рачков, брат на телевизионния водещ  от „Господари на ефира” Димитър Рачков, който преди 2 месеца бе спипан с огромно количество амфетамин  от ченгетата в Бургас, се оказа държавен служител. Въпреки обемистото си криминално досие, Петър безпрепятствено изпълнява задълженията си в държавната администрация.

37-годишният родственик на популярния актьор  от предаването за гафове по Нова телевизия се води на ведомост в изпаднал ото във финансов колапс държавно дружество „Напоителни системи”. Това, че на два пъти да е задържан с наркотици и наскоро бе осъден заради това, че шофира автомобил с  отнета шофьорска книжка, не се оказва пречка младият мъж да заема държавен пост. Петър работи като диспечер-механик в бургаския клон на „Напоителни системи” и според длъжностната му характеристика  отговаря за ремонта и поддръжката на Помпената станция в морския град, която е разположена до разклона за село Черни връх край Камено.

Братът на Рачков е държавен служител  от 2012 г., като получава мизерна заплата  от 620 лева, както повечето служители в страдащото  от хроничен недоимък дружество „Напоителни системи”. Очевидно обаче Петър се е вредил на служба, не за да поддържа Помпената станция, подаваща питейна и промишена вода на бургазлии, а за да трупа стаж за пенсия, както и за да ползва работното си място за наркобизнеса си.

Именно в помещение в станцията, където работи Петър Рачков, ченгетата  откриха на 28 март лаборатория за производство на амфетамин и пико. Акцията на антимафи отите бе проведена след подслушване на телефоните на двама наркодилъри, заловени с братът на Рачков – Станимир Узунов – Стойо Хапа и Георги Георгиев – Сърмата. 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *