Само в 7DniBansko.bg

Конкуренцията побърка Алисия! Ето какво реши след Ники Михайлов и Бирмата

7Dni Bansko28.05.2017490

Алисия е загърбила личния си живот, за да се порадва на професионалните си успехи. Изпълнителката взела решението, след като с години пропускала звездните си мигове в името на любовта и желанието да бъде всеотдайна майка на сина си  от футболиста Валери Божинов.

„В начал ото съм пренебрегвала кариерата си. Преди да родя бях съвсем нова изпълнителка, беше ми по-трудно, после, когато застанах по-стабилно на сцената, забременях и се  оттеглих”, споделя Алисия. До преди да се раздели с бащата на сина си, певицата дълго  отлагала убедителното си завръщане на музикалната сцена. По онова време се била  отдала на грижите за детето си, а и заради работата на Валери Божинов-старши, трябвало да пътува много. „И правех по-малко проекти, по-малко участия имах. След това бях пак в една връзка, в която също ми се налагаше много да пътувам и също ощетявах доста кариерата си”, признава Алисия, визирайки любовта си с Ники Михайлов.

От 2 години насам звездата е в пълна бойна готовност и умело брани позициите си в бранша, представяйки хит след хит.  Откровено споделя, че се чувства стабилно стъпила на сцената, защото  отделя много повече време за работата си. „Личният ми жив от е на зададен план. Просто реших да си дам това нещо на себе си. Да си взема своето”, осича тя.

Откакто се раздели с Ники Михайлов, с когото връзката им бе публична, Алисия е решила, че вече няма да говори за любовите си. Все пак подчертава, че се чувства щастлива и в личен план: „Това, което е трябвало да направя – най-важното в жив ота, съм го направила. Станала съм майка. Оттам нататък имам прекрасна кариера, доволна съм”.

След края на връзката си с Бирмата, Алисия преценила, че подобен тип бурни любови я дърпат назад. Вместо да мисли за песни, хабяла излишни емоции и нерви. Отчитам го като грешка, ще си гледам само кариерата, и без това конкуренцията в сектора е голяма”, казва изпълнителката, която вече е на 35 години, пише “Уикенд”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *