Само в 7DniBansko.bg

Гери Никол ще си разкъса дупарата от яд! Вижте с какво я удари Дара по главата

7 Dni Bansko27.05.20171050

Дарина Йотова отбеляза своя абитуриентски бал онзи ден и сега гледа смело напред. На своя бал Дара отиде с бял лъскав джип, който не е на някой приятел или роднина, а лично неин! Купила си го е с изработени с музика пари. Подобни успехи със сигурност я нахъсват допълнително да продължава да дерзае в кариерата. Именно натам ще насочи всичките си усилия, след като училището при нея вече не е фактор.

Откритието на “Х фактор” завърши Националната гимназия по изкуства “Добри Христов” във Варна. Наскоро пък получи роля в сериала “Ние, нашите и вашите”. Последният й хит “Родиена такава” разби всички класации с над 4 милиона гледания, а тя разби хейтърите с визията си на бала. Въобще, всичко в живота на Дара изглежда розово. А, всъщност, най-доброто тепърва предстои!

На 26 май Йотова отбеляза бала си със своите съученици в Златни Пясъци. На предишния ден там кралица на бала бе и Гери-Никол. Точно както “Яката дупара”, и Йотова до последно нямала идея с какъв тоалет ще бъде на бала. Дни преди важния ден, тя отпрашила за Турция с група приятели в търсене на своята рокля. И я намерила.

Кавалер на бала й бил най-добрият й приятел Анди. С него си обещали преди години, че ако на завършването си нямат гаджето, ще си бъдат придружители. И така и станало. След незабравимия купон, дружките на Йотова се готвят за кандидатстване, а тя – за доста натоварено с ангажименти лято. За нея сега съществува само работа и нищо друго. Програмата й за следващата година е претрупана с куп проекти, които чакат своето време за успех.

Затова и тази година Дарина се съмнява, че ще намери време за лятна отпуска. Със сигурност ще бъде често на морето, но по работа. По тази причина и ще пропусне да кандидатства в университет. Не е казала, че няма да взима висше, просто сега не й е приоритет, пише “24 часа”.

Освен с музика, Йотова има мераци да се занимава и с актьорско майсторство. Именно затова е приела и поканата да участва в сериала на Нова. Ролята, обаче, сякаш се е оакзал малка за таланта й и сега се надява отново да я извикат на снимачната площадка. Засега, обаче, ще показва актьорски заложби в новия си клип.

Дара сподели, че влиза в студиото да записва нова песен, която й е много присърце. Категорична е, че в скоро време няма да чуем дует между нея и Гери-Никол. Сега и двете са насочили поглед към световната сцена и само времето ще покаже коя първа ще успее да пробие извън границите на страната.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *