Само в 7DniBansko.bg

Позор! Моника Валериева заработва гола зад граница! Къде точно и го слагат….(СНИМКИ+18)

7Dni Bansko27.05.2017511

Моделът със скандална репутация Мника Влериева често стяга куфарите за скъпи дестинации и се фука, че е отседнала в най-тузарските хотели. Доското тя поддържаше версията за богато гадже чужденец, който задоволява всичките й прищявки и видимо я глези по царски. Не изключваме факта да съществува такъв мъж, въпреки че най-вероятно е само във фантазиите на Моника.

В противен случай трябва да е доста широко скроен, за да приема нейните „професионални ангажименти“. Оказва се, че те са в основата на честите и пътувания. И не, не са свързани с бизнеса с изкуствени мигли, който върти напоследък. Стана въпрос за нещо много по-пикантно и видимо доходоносно.

Според кадрите, идващи от чужбина, Валериева се подвизава като еротична танцьорка в скъпарски клубове в Дубай и Лондон. Това обяснява честите й визити до емирството, които мнозина се чудят как си позволява. Вероятно като екстра от работодателите получава и безплатен престой или пък сама го поема с големите бакшиши, които със сигурност изкарва от загорелите чичковци, пише „Телеграф“.

Само че, с подобно облекло, не е ясно къде точно й го слагат бакшиша?! На една от снимките Моника позира усмихната и доволна с още две мацки, „облечени“ само в тиксо! Това е най-новата мода, т.нар. „нанобански“. Валериева обича да се подвизава и като „строга господарка“. Явно е доста вървежна зад граница и е разчитала срамната й тайна да не достигне до България, но, уви!

loading...

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...