Само в 7DniBansko.bg

Шок в Чалгария! Мария се хвана със Свинаря, получава по 50 бона на месец за това

7 Dni Bansko27.05.20171460

След като стана ясно, че семейният живот на фолк певицата Мария се разпадна, се оказва, че и кариерата й не цъфти в момента. Участия имала почти ежедневно, но хонорарите спаднали драстично, както и цялостният интерес към нея. Отварачката решила да промени това като брои 10 бона на Криско, за да избухне с нов хит.

След като направи песен за Галена, рапърът се навил да създаде и новото парче на Мария. Озаглавено е „Червен картон“ и ще излезе съвсем скоро.

Сблъсквайки се с трудностите и неволите на самотната жена, Мария не издържа дълго и според слухове вече се е натикала в леглото на друг милионер. Сега на ласките й се радвал бизнесменът Ангел Тенев, който натрупал огромно състояние от производство на месо.

Във фолк средите Тенев е известен с прякора Свинаря. На това Мария дори не обръща внимание, тъй като получавала от него твърдо 50 хиляди на месец, допълнително се сдобила с луксозно возило на стойност около 40 000 евро, пише „Уикенд“.

35-годишната певица бързо се успокоила за бъдещето си след развода с Християн Гущеров, благодарение на намирането на новия спонсор и надеждата, че Криско ще направи за нея хита на годината.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *