Само в 7DniBansko.bg

Прокоба! Щерката на Стоичков изоставена с детето! Айкут си тръгна заради друга жена и…лоша миризма

7 Dni Bansko27.05.2017750
Любовната приказка на Мика и Айкут достигна до своя скоростен и неочакван за мнозина край, твърди HotArena.

Дъщеря на Христо Стоичков явно е обречена да бъде нещастна в любовта. Въпреки че парадира с висок на стандарт на живот и умело лавиране между семеен и професионален живот, всъщност нищо при нея не е наред. А бракът й с Айкут е буквално разпаднат!

Мика Стоичкова е хванала своя съпруг в изневяра! Това гласи най-сочната мълва, идваща отвъд океана. Младата майка е заварила Айкут да дарява с ласки друга жена, докато тя се грижи за дъщеря им Миа. Разбира се, след тази грозна случка, отношенията помежду им съвсем са се пропукали. Не че някога са били перфектни…

Връзката между двамата започна след сватосване от страна на Камата. Това, обаче, май направи мечешка услуга на любимата си щерка. А Айкут нищо чудно да се е хванал с нея заради финансовите облаги, които получи наготово от вечния номер 8. Но, истината рано или късно излиза наяве.

След като хванала мъка си на калъп, Мика изпаднала в жестока депресия. От тогава прекарва цялото си време с дъщеря си Миа и сякаш се е вманиачила в грижите по нея. Може би само така се чувства нужна и желана от някого. Близки на Стоичкова споделят, че тя страда от ниско самочувствие и се смята за грозна. Освен това, имала сериозни проблеми с хигиената, който отблъскват представителите на противоположния пол от нея.

Явно тя не може да задържи интереса на никой мъж задълго върху себе си. В изблик на отчаяние и с желание да привлече вниманието върху себе си, Михаела върши куп отчаяни действия. Например, преди дни публикува снимка, на която се вижда отблизо как кърми дъщеря си с провисналите си гърди.

Мика и Айкут се загаджиха преди около две години. Миналото лято сключиха граждани брак на скромна церемония в Маями. Причината за това бе, че Стоичкова е бременна. На 27 септември тя роди първата си рожба – Миа. А само няколко месеца по-късно остана самотна майка.

Предишната по-сериозна връзка на щерката на Камата също завърши скандално. Мика и актьорът Иво Аръков също не изкараха много дълго, а за причина за раздялата им бяха изтъкнати куп банални обяснения. Явно просто Михаела знае как успешно да отблъсне мъжете и да ги тласне в обятията на други жени.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *