Само в 7DniBansko.bg

Вижте какво направи Сашо Диков докато банскалии се срещаха с Цветан Цветанов! Получи вино и старец

7 Dni Bansko26.05.2017600

Телевизионер №1 Сашо Диков стана част от паметната снимка на младежите от ГЕРБ.Банско, които гостуваха в Парламента на народния избраник Александър Мацурев. Той пък ги срещна с лидера на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Ето и как самият Цветнов отрази във Фейсбук събитието:

За мен беше удоволствие да се срещна с младежите от ГЕРБ-Банско. Те бяха на посещение в Народното събрание по покана на народния представител от Банско Александър Мацурев.

Поздравих младежите за активното им участие по време на предизборната кампания за последните парламентарни избори.

По време на срещата ни разговаряхме за възможностите, които дуалното образование разкрива пред младите хора от различните региони на страната. Информирах ги, че за ПГ на ГЕРБ реформите в образованието са ключов приоритет, с който целим младите хора да учат и да придобият умения, които да им помогнат да останат и да развиват родните си места.

В края на срещата с младежите от ГЕРБ-Банско си направихме снимки с депутатите от Благоевградския регион и с министъра на туризма Николина Ангелкова.

Докато младежите ми подаряваха бутилка червено вино и бански мезета от местни производители, срещата ни в кулоарите на парламента привлече вниманието на бдителния журналист Сашо Диков. Активистите на МГЕРБ го поканиха да се включи в общата снимка и в знак на благодарност също му подариха от червеното вино и местните мезета.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *