Само в 7DniBansko.bg

Докато се убива от работа на две места, Сашо Кадиев имал време и за…любовница! Вижте как го нападнаха

7 Dni Bansko26.05.2017380
Тихата и кротка половинка на Сашо Кадиев – Таня, се оказа жена с буен темперамент. Напоследък хубавицата бясно ревнувала мъжа си и му натяквала, че вероятно е завъдил любовница, затова се прибира вкъщи само да преспи.

Танчето не искала и да чуе, че обвиненията й са неоснователни.

„Добре че е майка ти Катето Евро да ми помогне, иначе все едно съм сама“, хокала половинката си отчаяната съпруга. Заради това, че тъче на два стана – хем участва в театрални спектакли, хем е тв водещ на „Преди обед“ в Би Ти Ви, Сашо постоянно липсвал от къщи. Излизал рано сутрин и се връщал по никое време. Вечер дори не виждал двегодишната си дъщеричка Катерина, защото тя спяла, когато се прибирал.

При обиколките му из страната с трупата пък понякога се налагало да нощува извън къщи. Таня обаче го подозирала, че върти любов с някоя актриса и това е причината за честите отсъствия. „Ех, тия жени, като си втълпят нещо, не можеш да ги убедиш, че си въобразяват“, жалвал се телевизионерът на колегите си. Сашо се ядосвал, че гледа да спечели повече пари за семейството, като бачка на две места, и вместо да получи благодарност, накрая излиза виновен, пише “Телеграф”.