Само в 7DniBansko.bg

Скандалът на деня! Чия “ку.ва” е Ани Цолова? И кой и е предложил 5000 лева за…?

7 Dni Bansko26.05.2017760
Взривяващ коментар за бившата си колежка Ани Цолова публикува във фейсбук евродепутатът и водещ Николай Бареков. Евродепутатът е бесен от опитите на “журналистката” да се изкара светица. Ето и позицията на Бареков в личния му профил във Фейсбук:
“Чета, че една видна сутрешна баджак журналистка се похвалила във вестничето на един обвиняем за кражба на милиони виден олигарх, че отказала 5 000 лева “подкуп”, за да интервюира някой си виден политик.
Да започна с политика. Надали е бил чак толкоз виден или пък чак толкова богат, че да предлага такива жълти стотинки на такава богата водеща. Вероятно водещата с баджаците се е обидила от твърде ниската за стандарта й оферта. Същата се шири в палат в полите на Витоша и всеки месец прибира десет пъти по 5 000 лева срещу “услугите” си от същия този олигарх и кръжеца му от клиенти на Цацаров и от една партийна централа.
Партията я пази, та затова не и трябва охрана, а само разрешение (permission) от горе кой да кани за сутрешни свирки по Нова и кой не. Това нейно откровение може да го наречете и “фейк”, но при всички положения си е кризисен пиар на медийната проститутка и нейните господари….. на ефира”, изригна Бареков.
Под коментара му потребителите му пригласят и питат откъде са парите за нови коли и скъпа къща в “Драгалевци” на Ани Цолова”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *