Само в 7DniBansko.bg

Пайнера ще се гръмне! Вижте за какво избраха Андреа в Кипър

7Dni Bansko25.05.2017390
Андреа получи поредно международно признание за успеха си.Този път то идва от слънчев Кипър, твърди HotArena.
За поредна година едно от най-известните тамошни модни списание ще раздаде своите награди“Enmoda International Awards”. Бляскавото събитие ще се проведе днес, а изпълнителката на “Полудей” вече е в Кипър от няколко дни.
Тя се подготвя за поредния си удар на световната сцена. На церемонията по награждаване, Андреа отново няма да си тръгне с празни ръце. За нея е отреден призът за “Най-известната българка в чужбина”. Модното списание се интересува горещо и от случващото се в светския живот у нас.

И като страничен наблюдател са преценили, че красивата блондинка е най-заслужила да се окичи с това призвание. А и на нея й стана навик да прибира де що има награди в Балканите. Разбира се, зад тези призове стои нейният усилен труд, с който успя да популяризира работата си далеч извън границите на страната. Там приемат Андреа не само като успешен изпълнител, но и като модна икона. Поредното доказателство за това е наградата, която довечера ще бъде в ръцете й.

 Преди дни пък бяха съобщени номинациите на модното списание. На парти след церемонията,родната певица бе забелязана в компанията на хитовия Faydee, с когото поддържат топли приятелски и колегиални отношения. Той също ще се качи на сцената на ежегодните награди на “Enmoda”, заедно с Mohombi, Claydee, Alex Mica, Anda Adam, Willy William и много други звезди на международната сцена. Андреа пък ще е единствената българка сред тях и без съмнение ще представи страната ни подобаващо.

 В събитието ще участват звезди от над 20 държави. То ще бъде излъчено на живо по каналите Fashion One и Nuber One, както и по националния канал BRT.

 Поредното признание за Андреа от кипърското модно списание идва на фона на куп други международни награди през годините. Две поредни години – 2015 и 2016г., бе обявена за “Най-добрата певица на България” на Big Apple Music Award. На същите награди грабна и приза за“Най-добър балкански изпълнител” миналата година. Все отличия, за които колежките й могат само да си мечтаят!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *