Само в 7DniBansko.bg

Радост за булките в Девин! Ултра богат актьор си купува имение в града за половин милион

7Dni Bansko25.05.2017360

Звездата от „Листопад” Халил Ергюн зарадва българските си фенове с новината, че се мести в България. Актьорът, който се сдоби с международна слава за ролята си на Али Ръза, напуска свръхмодерния Истанбул заради Девин.

Проблеми с бъбреците провокирали актьора да си потърси къща в Родопите. А изборът му паднал върху минералните извори, красивата природа и топлото отношение на хората.

Над 500 000 лв е готов да плати артистът, за да се сдобие с мечтаното имение. Самият той се превърнал в атракция сред местните, а кметът на Девин Красимир Даскалов е двойно по-щастлив от избора на звездата.

Последните месеци се оказаха твърде тежки за 69-годишния актьор. „Имам имение и в Турската ривиера, но в България смятам да се възползвам от минералните извори, защото съм закъсал с бъбреците”, споделя актьорът.

Именно затова той напуска големия Истанбул и се мести в Родопите, пише „България днес”.

Богатият ерген минава за един от най-заможните и най-стиснатите артисти в Турция. Колегите му трудно намират общ език с него.

Освен това актьорът напоследък често посяга към чашката—преди месец дори му отнемат книжката за шофиране в нетрезво състояние и то за втори път.
Самият Ергюн споделя, че започнал да пие постепенно, но отрича да е алкохолик. Често пъти е засичан по заведенията с актрисата Дениз Чакър, но отрича да има нещо повече помежду им от обикновено приятелство.

Иначе актьорът е и стар познайник на полицията. Преди 10 години излиза от затвора, където лежи 2,5 години за политическо наказание.

Животът му е свързан с шест големи любови, 46 години в театъра, 36 години филмова и тв кариера, 7 награди за роли и нито един наследник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *