Само в 7DniBansko.bg

БНТ, вие луди ли сте? 150 000 лева хонорар на Кристиан за “Евровизия! Та той е на 17!

7 Dni Bansko25.05.2017331

Актуалната сценична звезда Кристиан Костов вече е богат младеж с държавни пари.

Макар и само на 17, руснакът с български корен може да се похвали с тлъста банкова сметка, след като лапна рекордните 150 000 лева хонорар за среброто от „Евровизия”, алармираха пред „Уикенд” гневни служители на БНТ.

Космическият кеш е преведен на тийнейджъра от бюджета, предвиден от БНТ за музикалното състезание. С парите са осигурени командировките на екипа, такси за участие и неотложни разходи по участието на Кристиан. Пак от държавната дотация, с която се разпорежда обществената телевизия, е уреден и бонусът за изпълнителя на „Beautiful Mess”.

Според запознати голямата далавера е подплатена от безотчетното харчене на средствата, които държавата отпуска за работата на БНТ. „Кранчето няма да секне, докато в отчета не се прави коректна разбивка на всеки похарчен лев. В момента е урбалашка работа – споменава се само „600 000 лева за конкурса „Евровизия” в Киев и толкоз. За да няма премълчани истини, редно е да се опише, че от цялата сума толкова и толкова са пръснати за командировки, екскурзии, оборудване, такси, а 150 000 лева са отишли директно като награда за изпълнителя”, категорични са телевизионери с опит в държавния канал.

коментар

  • K

    25.05.2017 at 20:18

    Kakvo kato e na 17, napulno si zaslyjava parite, dori sa malko… postignal e tova koeto nikoi dryg Bulgarski pevec(nad 17) ne e uspql… Zavislivi pomiqri!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *