Само в 7DniBansko.bg

Това лято Преслава ще стане още по-богата и още…по-плашеща! Вижте драмата и

7Dni Bansko25.05.2017260

Преслава, която е известна като пословична работохоличка, за поредна година ще си спретне музикален маратон покрай абитуриентските балове, научи HotArena.

Изпълнителката от месеци е ангажирана за публични и частни партита, на които щем забавлява бъдещето на България. В стремежа си да заработва хонорари, тя приема по няколко участия на денонощие, което вероятно ще се отрази на свежестта и здравословното състояние, тъй като през следващите дни сънят ще е блян за нея. В рамките на няколко седмици Преслава ще има 10 участия, които ще й донесат приходи от около 100 000 лева. Баснословната сума ще напомпа банковата й сметка, която и без друго не страда от липса на постъпления.

Добричката мома продължава да е най-котираната певица от кръшния жанр и затова се разписва срещу хонорар, който варира между 8 000 и 10 000 лева. Голям процент от парите отиват при продуцентите й.

Рекордни ще са и километрите, които Преслава ще измине. Вчера тя се изявяваше на концерт в Приморско, а вечерта пя в дискотека в Слънчев бряг. Тази вечер ще извие глас в Пловдив, а утре отпътува за участие в София. След няколко часа сън отново заминава за Слънчев бряг. Маратонът продължава и през следващите дни, а краят не се вижда. Със старта на сезона по родното Черноморие положението се усложнява още повече и работата на Преслава ще сепревърне в безкрайно изпитание. Едва през септември или октомври певицата се отдава на почивка и тръгва към някоя екзотична дестинация.

Именно пословичният й работохолизъм е една от причините Преслава да отслабне драстично. Нередовното хранене и недоспиване допълнително я съсипват. Тя видимо изглежда уморена и изпита, което се отразява на нейната привлекателност и желание от мъжете. На моменти Преслава била толкова натоварена, че нямала време да харчи парите, които печели, пише „България днес“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *